Ismét fel kellett szedni a Budapesten, a Várkert Bazár mellett lévő Lánchíd utca díszburkolatát. A vs.hu az I. kerületi önkormányzattól úgy értesült, hogy eddig a sürgős garanciális hibákat és a műszaki átadás során rögzített hibákat javították. Most már azokat, amelyeket az egyéves garanciális bejárást követően észleltek.

Összességében mintegy 100 négyzetméternyi területen a nagy kockakő-burkolat garanciális hibajavítása zajlik. A munkálatok várható teljes befejezése október vége. Miután garanciális javításról van szó, a költségeket a kivitelező állja.

A térfigyelőkhöz is nem egy bejelentés érkezett már arról, hogy díszburkolataink folyamatosan töredeznek szét, gyakran szorulnak javításra.

Budapesten, a Deák Ferenc téren szétment a díszjárda, enyhén balesetveszélyes, könnyű benne elesni. Már sikerült szólnunk az illetékeseknek, reméljük, hogy hamarosan nekilátnak kijavítani a hibákat.

Nagymaros főterén is hasonló a helyzet, itt szabályosan kijöttek a diszkövek a helyükről. Ha minden igaz, már egy ideje nekiláttak annak, hogy Nagymaros főtere ismét hibamentes legyen.

Van azonban olyan hely, (Budapest, Kolosy tér) ahonnét szintén kaptunk bejelentést arról, hogy a térkő burkolat nincs éppen a legjobb állapotban, ámde sajnos még nem sikerült senkit se elérnünk a helyi önkormányzatnál, aki reagált volna a felkeresésünkre. Reméljük hogy csak azért, mert itt is már elkészültek a javítómunkákkal.

Amennyiben ha te is belefutnál a fentiekhez hasonló hibákba, nyugodtan menj fel a terfigyelok.hu-ra, és jelezd nekünk a problémátt