Kedves Térfigyelőink!

Mint tudjátok, a Térfigyelők működéséhez elengedhetetlen a Ti részvételek, hiszen az oldal célja, hogy együtt tegyük szebbé közös tereinket, falvainkat, városainkat. Több szem többet lát, és ennek jegyében most egy aprócska játékra szeretnénk invitálni Benneteket! A résztvevőkre szuper nyeremények várnak, a szabályok pedig pofonegyszerűek.

Először is regisztáljatok a terfigyelok.hu-n, és legyetek tagjai a közösségünknek! Ha ez megvan, jelentsétek a környezetetekben tapasztalt kisebb-nagyobb, a helyi közösséget érintő problémákat, fennakadásokat.

Aktivitásotokat a hibás járdák, utak, szemetes közterek, összefirkált falak mellett mi is díjazzuk majd. Minél több hibáról értesítetek bennünket, annál nagyobb eséllyel indultok a nyereményekért.

A hónap során a legtöbb problémát feltöltő térfigyelő elnyeri "A hónap térfigyelője" díjat! Azon felül, hogy a nyertes egy hónapon keresztül lehet a cím büszke birtokosa, értékes tárgynyereményekben is részesül!  

Térfigyelésre fel!

A szabályok egyszerűek: minden hónap végén megnézzük, hogy melyik regisztrált felhasználó töltötte fel a legtöbb problémát a terfigyelok.hu weboldalra. Aki a legszorgalmasabban tett közé bejelentéseket a honlapon, az lesz a győztes, kiérdemelve "A hónap térfigyelője" díját. A nyertest a Térfigyelők blogon, a Facebookon és emailben is értesítjük. A játékon - legnagyobb fájdalmunkra - a Térfigyelők munkatársai, illetve családtagjaik nem vehetnek - és nem is vesznek - részt.

A játék 2016 januárjával veszi a kezdetét, az első győztes nevét február legelején tesszük közzé, akivel felvesszük majd a kapcsolatot, hogy eljuttathassuk hozzá nyereményét. Egy személy egy évben legfeljebb háromszor nyerhet, illetve két egymásutáni hónapban nem lehet ugyanaz a győztes: így adva esélyt minden problémafeltöltőnek.

A Térfigyelők játékában résztvevő személy a Facebook Adatvédelmi Szabályzatára figyelemmel tudomásul veszi, hogy a játékban való részvétel során a Térfigyelők közösséggel megosztott adatait a Térfigyelők az adatvédelemről szóló 1992. évi LXIII. törvény szabályai alapján tájékoztatási, közlési és marketing célokra felhasználhatja. [kell ez egyáltalán?]