Több, a budapesti közlekedés és a közterületek fejlesztését szolgáló útfelújítás kezdődik tavasszal, ennek köszönhetően a főváros számos területe megújul – ígéri a Budapesti Közlekedési Központ. A hivatal célja, hogy a lehetőségekhez mérten a munkavégzés idején is folyamatos legyen a forgalom. Egy biztos, ráférne a fővárosra egy kiadós javítási program: például Csepelen az Ady úton több a kátyú, mint a hibátlan aszfalt burkolat.

útfelújítás csepel BKK

A BKK tájékoztatása szerint több mint tíz helyen kezdődik útfelújítás a következő hetekben. Az esetleges kellemetlenségekért ezúton kérik az arra közlekedők és az ott lakók türelmét, egyúttal köszönik megértésüket. Március első felében többek között például Budafok-Tétényen megújul a burkolat a Klauzál Gábor utcában, Óbudán pedig Hatvany Lajos utcában 825 méteren kezdenek hozzá az újjáaszfaltozáshoz.

A III. kerületnél maradva a Kolosy tér állapotát illetően már több bejelentést is kaptunk. Az illetékeseket csak alig-alig sikerült elérnünk, reméljük hogy a korábban fennálló problémákat már réges-rég orvosolták, vagy ha nem, akkor most valóban helyre fogják hozni tér eredeti állapotát.